2011 m. gruodžio 10 d., šeštadienis

Kalėdinės dovanos



     Kažkaip dar sunku patikėt, kad iki Kalėdų liko tik mažiau nei savaitė.. Nors jau daug eglučių mieste visur ir žieminę striukę iš spintos spėjau išsitraukt, bet.. nu nesijaučiau man, kad žiema.. O ypač, kad jau Kalėdos tuoj!! :o Kiek visad su mama šneku, tai bent kažkiek sniego Žemaitijoj yra, anksčiau tėtis porą dienų net turėjo eit prasikasti kelią, nes nebuvo galima iš kiemo išvažiuot! O Kaune.. pažiūri pro langą ir nieko.. :/ na, snigo kelias dienas, bet vis ištirpsta.. 
     Aš kažkaip visad stengiuos Kalėdinėm dovanom pasirūpint kuo anksčiau ir pirmą dovaną, kiek pamenu, nupirkau turbūt lapkričio pradžioj :D Tad iki dabar jau turiu dovanas visiem mylimiausiem :> :D Liko tik supakuot jas, ką pastaruoju metu ir dariau :) Daugiausiai pakuoju paprastai, tiesiog naudoju dovanų popierių(pigų ir gražų dovanų popierių pirkau Kauno bazėj toj parduotuvėj šalia knygų turgaus).
   Tačiau vienai draugei dovanosiu keletą dovanėlių, tad ir dėžutę dariau pati- storesnį tamsiai mėlyną popierių dekoravau baltomis snaigėmis, naudodama  savo darytą antspaudą, ir po to išlanksčiau dėžutę. Gaila, neturiu kaip parodyt.. Bet gal Kalėdų Senelis fotoaparatą atneš.. ;> Kadangi dovanos visos dėžutės neužpildo, tai dar iš spalvotų žurnalo puslapių išlanksčiau daaaug žvaigždučių, kurios užpildo dėžutę ir paslėpia dovanas :) (instrukcijas kaip pasidaryti žvaigždutę galit rasti čia)
     Internete prirankiojau įvairių dovanų pakavimo ir kaspinų, dovanoms papuošti, idėjų ir instrukcijų, gal bus ir jum naudinga ;)

(iš čia)

(iš čia)

(iš čia)

Taip pat daug būdų, kaip rišti kaspinus, galima rasti čia.

   Ir jei ir jums dar nelabai Kalėdinė nuotaika, tai klausykit kalėdinių dainų- bent man tai padeda :)


   p.s. 2016 m. šis įrašas buvo sutrumpintas dėl nebeveikiančių nuorodų :/


3 komentarai:

  1. Labai gerai atrodo dovanos tokiome metineje spalvoje :)) Kaledines dovaneles paruoštos! :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Gal galima atnaujinti, daugumą nuotraukyčių deje nebeatnaujina ?:) ob ūtų įdomu visai pamatyti :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Labas! Ne, deja šitų nuorodų jau nebeatkursiu.. tais laikais dar tiesiai iš Pinterest indavau nuorodas, tai taip ir gavos :/

      Panaikinti

Ačiū už komentarus! Man visada smagu juos gauti! :)