2013 m. rugsėjo 17 d., antradienis

Projektas "Gera nuotaika"



     Kai įsijungiu savo tinklaraščių skaityklę, visad pirmiausiai skaitau naujienas iš Lietuvos blog'erių pasaulio. Taip ir atradau šią nuostabią iniciatyvą - projektą "Gera nuotaika". Tinklaraščio ir projekto idėjos autorei Aušrinei įkvėpimu tapo ir mano labai mylimas blog'as One Sheepish Girl, kuriame galima rasti daug įdėjų nėriniams. 
     Ir pati galvojau kada Kaune yarnbombint (cha, gerai skamba), tačiau tik ir galvojau. Bet dabar iniciatyva jau parodyta, tereik prisijungti!
     Projekto idėja paprasta:
"Visi savanoriai nuneria įvairiausių gėlyčių, pririša prie jų mielus, įkvepiančius sakinius ir kur nors viešumoje, gerai matomoje vietoje, pakabina :) Kaip smagu tokį dalykėlį rasti! Iš karto nuotaika pasitaiso. Tad nusprendžiau padaryti tokią akciją ir Lietuvoje. Taaai visi norintys - neriam, mezgam, rašom! Rugsėjo 23-24 (pagal orą nuspręsiu dar, kurią būtent dieną) dienomis visi prikabinsim tokių gėlyčių įvairiausiuose Lietuvos kampeliuose :)
   tad lendam į siūlų atsargas ir ieškom gražiausių spalvų gėlėm :D

čia šiek tiek schemų įkvėpimui ;)
1, 2, 3, 4


4 komentarai:

  1. Nu velniava, kodėl būtent nėrimas? :D Kažkaip mažiausiai draugaujam su tokio pobūdžio rankdarbiais. Bet iniciatyva labai miela. Gal ir man pavyks kokią žavuolę kur nors rasti :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. manau, kad galima interpretuoti - ir siūti, ir megzti.. ar dar ką :D

      Panaikinti
  2. Kokia super idėja :) Kaip tik per savaitgalį vieną kitą gėlelę sunarpliosiu ir būtinai pakabinsiu :)

    AtsakytiPanaikinti
  3. Labai graži idėja :)Jei tik pavyks gal ir aš sužvejosiu kokių siūlų :)

    AtsakytiPanaikinti

Ačiū už komentarus! Man visada smagu juos gauti! :)