2011 m. gruodžio 29 d., ketvirtadienis

Postcrossing



(paveikslėlis iš čia)

     Šitas paveikslėlis labai tiksliai apibūdina dabartinę situaciją- kai į elektroninį paštą gaunam daugybę įvairių laiškų, iš kurių, bent jau man, tai daugiausia laiškai-reklamos-naujienos :D  O pamenu, kad būdama kokių dvylikos ar keturiolikos metų tikrais laiškais susirašinėjau su viena drauge iš Kauno ir dar su pussesere. Kaip būdavo smagu grįžus iš mokyklos pašto dėžutėj rast tą ilgai lauktą laišką, skaityt istorijas ir pačiai stengtis kuo daugiau visko papasakot, ieškot kokio gražesnio popieriaus laiškui ir pan. :) Bet po to kažkaip visas susirašinėjimas nutrūko.. O gaila.. Mielai dabar su kuo rašinėčiaus :) 
     Ar esat girdėję apie postcrossing.com? Net nebepamenu, kaip tą puslapį suradau, bet labai patiko jo idėja- žmonės užsiregistruoja, gauna adresą ir išsiunčia atvirlaiškį, o po kiek laiko ir patys gauna. Siunčiau ir aš keletą kartų, tiesa, daugiau gavau nei išsiunčiau :D Taip pat esu kažkada radus ir tinklapį, kuriame užsiregistravus, galima mainytis knygomis, bet pati nesusigundžiau išbandyt.. bijočiau nebeatgaut po to :D O ir lietuviškai parašytos knygos kaži ar būtų buvusios kam naudingos. Beje, tam postcrossing, kai užsiregistruoji, gali parašyt, kokių atvirukų norėtum- todėl tarp mano gautų pagrindinai ir yra miestų vaizdai bei katės :D
     Va, kokius atvirukus aš esu gavus:

iš Nyderlandų:


Švedijos:


Vokietijos:


Japonijos:


Rusijos:


Suomijos:


Rusijos:


Nyderlandų:


Amerikos:



     O jūs ar siunčiat/gaunat tų tikrų laiškų? :)


6 komentarai:

  1. Man tai smagu, kai Kalėdoms vis dar gaunam nuo giminaičių popierinių sveikinimų. Keletą metų ir pati tokius siųsdavau: kruopščiai rinkausi atvirukus, pašto ženklus... Bet nenuoširdus sms ar el. laiškas kartais paprasčiau, greičiau, pigiau. Bet gauti popierinį laišką neabejotinai daug smagiau.

    Reikės užsiregistruoti toje interneto svetainėje ir pabandyti.

    AtsakytiPanaikinti
  2. Dar gaunat popierinių sveikinimų? Oho, turėtų tada būt smagu jų laukt prieš šventes :) Norėčiau ir aš taip :)

    AtsakytiPanaikinti
  3. Esu užsiregistravusi postcrosinge. Ne itin daug išsiunčiau, nes daug žmonių ten maniją turi ir siuntinėja šimtais. Aš kai užeina noras spusteliu mygtuką naujam adresui gauti :) Labai džiaugiausi iš Australijos ir Naujosios Zelandijos gavusi! O taviškis iš Švedijos labai labai gražus :) Man tokie labai patinka

    AtsakytiPanaikinti
  4. Aš tai kaip ir tu, kai noras užeina, kokį porą atvirlaiškių išsiunčiu, bet ne šimtais :D man tai kiekvienas gautas atvirukas savaip gražus- iš šių, tai turbūt pirmasis iš Rusijos labiausiai patinka, nors prieš porą dienų gavau labai gražų iš Vilniaus :)

    AtsakytiPanaikinti
  5. mhm tas iš Rusijos irgi labai gražus :)

    AtsakytiPanaikinti

Ačiū už komentarus! Man visada smagu juos gauti! :)