2012 m. birželio 16 d., šeštadienis

Draugystės apyrankės (ir keksiuko laimėtoja! :)


   Orai praeitą savaitę buvo gan gražūs ir šilti, tačiau vis tiek kažkaip sugebėjau pasigaut gripą :/ Tai šią savaitę porą dienų praleidau gulėdama lovoj, bet jau vakar mėginau eit į lauką :)
   Šį kartą noriu parodyt savo pirmą kartą bandytas daryt draugystės apyrankes. Tiesa, kai mažesnė buvau, mes su draugėm darydavom draugystės apyrankes, bet jos būdavo suvertos iš karoliukų ar paprastai iš siūlų kasele supintos. Tokias dariau pirmąkart :)
   O išmokau, aišku, iš Youtube :D Iš pradžių buvo gan sunku, bet mėginau mėginau ir gavos :) Jei ir patys norėtumėt išmėgint, tai siūlau pradėt nuo šio video:


 o tuomet, susipažinus su pagrindiniais mazgais, pagal šias tris pamokas padariau keletą apyrankių:




  O bepindama vieną iš apyrankių prisiminiau, kad turiu laikrodį su suplyšusia rankena. Tai nusprendžiau ir jam rankeną nupint :) Va kaip laikrodis atrodė prieš:

 
pasirinkau "pintos kasos" raštą  ir va kas man gavos:


  Tiesą pasakius, maniau, kad geriau gausis, tai net nežinau, ar esu galutiniu rezultatu patenkinta.. bet.. jei kokią naują idėją sugalvosiu, siūlus lengva nukirpt :D

O dabar apie konkursą :)
Dalyvavo 7 merginos ir burtu keliu ištraukiau..


  Sveikinu, Egle! :) parašyk man laiškutį į el.paštą (kurį rasi mano profilyje) ir sutarsim dėl keksiuko receptūros :D O nelaimėjusios nenusiminkit - tikrai dar bus konkursų ateityje :)

   Gero visiems savaitgalio, lekiu aš į Plungės miesto šventę!


5 komentarai:

  1. Obana! Baikutuoju savo dietas, koks saldus laimėjimo džiaugsmas:))) Lekiu laiško rašyt:)))

    AtsakytiPanaikinti
  2. Draugystės apyrankės primena mokyklos laikus, kai su klasiokėmis pindavom vos ne kasdien :) Turėjom gal 30 apyrankių su skirtingais atspalviais.

    AtsakytiPanaikinti
  3. Pamenu, kai su draugėmis gamindavome draugytės apyrankes. Turėjome net savus raštus, mokykloje per pertraukas pagrindinis užsiėmimas buvo apyrankių gaminimas. :)

    AtsakytiPanaikinti
  4. Labai pritariu dėl draugystės apyrankių. Po šiai dienai su drauge nešiojame porų apyrankes

    AtsakytiPanaikinti
  5. Porų laikrodžiai taip pat puikus pasirinkimas. Tiek vaikinams, tiek merginoms... VIeno stilaisu laikrodžiai visada rodantys vienodą laiką... Tiksintys vieodu ritmu.

    AtsakytiPanaikinti

Ačiū už komentarus! Man visada smagu juos gauti! :)