2012 m. rugpjūčio 5 d., sekmadienis

Basutės



   Praeitą savaitę, kai buvau Kaune, nusipirkau naujas basutes. Visad norėjau tokių visai visai paprastų, bet vis kokias brangias nusižiūrėdavau (kaip visad :D ). Tai kai pamačiau šias, 


iš pradžių abejojau, nes blizgučiai man nepatinka, tokie dideli- ypač, bet kai pamačiau, jog juos bus galima nuimt, basutes nusipirkau. O prieš porą dienų pakeičiau jas- iš pradžių galvojau tiesiog nuimt blizgučius ir palikt paprastai, bet liko tie prisiuvimai blizgučiams pridėt, tai reikėjo dar kažką sugalvot. Tuomet savo karoliukų atsargose pasirausus radau paprastus permatomus, su geltonu atspalviu, citrino karoliukus, kuriais basutes ir papuošiau:


Bent jau man, tai iškart situacija pasitaisė :) nebe taip krenta į akis, paprasčiau atrodo. Ir dar sesutei, to žibėjimo pakerėtai, padariau paprastą žiedą, tai dabar visad su juo vaikšto ir visiem rodos :D


O jūs dažnai savo drabužius/avalynę pakeičiat pagal save? :)


6 komentarai:

  1. Tik kniedžių aš pridedu :D Gražu pas tave :O

    AtsakytiPanaikinti
  2. Arba nagus pradeti lakuoti prancuzisku pedikiuru reikejo, tiktu ir prie blizguciu :)

    AtsakytiPanaikinti
  3. Tekdavo nusipirkus ką nors pakeisti. Jei būdavo nors vienas blizgutis ant drabužio/avalynės/rankinės jis greitai nunykdavo, vaikystėje labai nekenčiau jų... Žiūriu, kad ir dabar niekas nepasikeitė, tik tiek, kad stengiuosi pirkti daiktą kuris patinka toks, koks yra. Kad nereiktų dar papildomai mokėti už taisymą :)

    AtsakytiPanaikinti
  4. Aš turiu visą krūvą rūbų ir kelias poras batų laukiančių savo atnaujinimo, bet vis nerandu tai laiko, tai įkvėpimo, tai tinkamų priemonių :)) Todėl va stebiu kitų blogus, varvinu seile ir vis sau prižadu susiimti.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. man irgi taip būna, kad idėjų yra, o laiko ar noro vis ir neatsiranda :)

      Panaikinti

Ačiū už komentarus! Man visada smagu juos gauti! :)