2012 m. rugpjūčio 9 d., ketvirtadienis

Maikutė



    Taip jau gaunas, kad tęsiu drabužių keitimo temą :) Šįkart keičiau maikutę- specialiai ir pirkau, kad kažką su ja padaryt, todėl jin tokia paprasta. Pirma galvojau antspauduot vienu iš savo darytų antspaudų (tikriausiai būtų nugalėjęs kaspinas), po to svarsčiau maikutę šitaip sukarpyt:

(idėja ir nuotrauka iš love Maegan blog'o)

bet pagailėjau.. Tada dar benaršydama Pinterest buvau sugundyta šios idėjos..

(idėja ir nuotrauka iš čia)

  ir dar viena įdomi Ievos idėja- kosminiai drabužiai:

(nuotrauka iš čia)

bet, galiausiai, nusprendžiau tiesiog ją kaipnors pati apipaišyt :) Kažkada jau minėjau, kad labai man Haris Poteris patinka.. ;> tai ant maikutės užrašiau vieną citatą iš knygos. O pats procesas tai tikrai nesunkus.
Reikės:


* gabalo storo kartono (aš naudojau išardytą dėžę)
* daikto, ant kurio paišysi
* akrilinių dažų
* vandens
* teptuko

Pirmiausia akrilinius dažus šiek tiek praskiedžiau vandeniu, kad būtų 'minkštesni', ant audinio nepaliktų stangrių linijų. Tuomet ant dėžės apvilkau maikutę, kad gražiai išsitemptų ir kad kartais neišteptų kitos pusės. Ir paišiau - dažus ir kaip jie dengias ant medžiagos, pirma bandžiau ant prastesnės maikutės, kad nesugadint gerosios :) o šiek tiek pasipraktikavus jau rašiau ir ant kitos:


Labai nenorėjau sugadint, tai manosios raidės, iš pradžių buvusios gan didelės, vis mažėjo ir mažėjo.. :D Gal šiek tiek ir sugrūdau viską, bet visai džiaugiuos rezultatu :)


Ant priekio užrašyta "I solemnly swear that I am up to no good", ant nugaros- "Mischief managed". O kalbant apie bandomąją maikutę.. mano žavioji asistentė ir norėtoja viską kartu daryt pabaigė dekoruot pati :D


Kai baigiau piešt, leidau dažams nudžiūt, kas ilgai netruko, ir apsirengiau pasižiet, kaip gi atrodo :)


čia nuotrauka ne iš taip jau toli daryta, bet visgi nelabai tas mano užrašymas matos.. bet, kas norės, tas perskaitys :D




5 komentarai:

  1. fainai atrodo tikrai :) ir labai ačiū už paminėjimą!

    AtsakytiPanaikinti
  2. Grazios idejos. Beje, dabar maciau marskineliai moterims buna ne tik pagal spalva/piesini skirtingi, bet, kaip ir tavo parodyti variantai, su ivairiais iskarpymais, issiuvinejimais. Labai grazu ir iskart issiskiria!

    AtsakytiPanaikinti

Ačiū už komentarus! Man visada smagu juos gauti! :)