2012 m. rugpjūčio 14 d., antradienis

Photo a day. Rugpjūtis. Part one



   Kažko esu labai pavargus.. vakar visą dieną su vienu draugu po Vilnių prasibastėm, nes sesė į kolegiją įstojo ir gavau aš už ją važiuot dokumentų pasirašyt. Bet visai neblogai dieną praleidom :) o šiandien dar mamai reikėjo virtuvėj padėt, marinavo, vakavo, kepė ir kepė.. nesuprantu, kaip ir neatsibosta jai :) bet užtat žiemą valgai sau skaniausius agurkus ir pomidorus, o prie blynų gali rinktis net iš kokių 6 rūšių uogienių.. va tada ir pasidžiaugi, kad visgi netingėjo mama karštą dieną dar obuolius virt.. 
   Bet, nukrypau nuo temos aš :D tas visas kibinų ir pyrago kepimas šiandien vyko dėl to, kad išvykstam kelioms dienoms į Nidą! :) jau nesulaukiu, kada vėl jūrą pamatysiu..pasiilgau saulėlydžių..(teko dvi vasaras prie jūros gyvent, kiekvieną dieną galėjau mėgautis : ) kažko traukia ji mane. O ir šiaip jau pats metas vėl bent šiek tiek aplinką keist :)
    Tai ir photo a day nuotraukos anksčiau:

1. outside


2. one


3. coin


4. somewhere you sat


5. logo


6. writing


7. 8 o'clock


8. glasses


9. messy


10. ring


11. purple


12. spoon


13. simple



   ir čia jau norėčiau, kad kritiška akim nužvelgtumėt jas ir pasakytumėt, kaip gi man sekas? Ar patinka nuotraukos iš mano vykdomų challenge?


4 komentarai:

  1. Papasakok daugiau apie tuos challenge, kas juose dali dalyvauti ir tt? :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. dalyvaut gali visi, kas nori :) o taisyklė tai tik viena- pagal dieną pažiet, kokia yra tema ir padaryt nuotrauką :) o temas galima internete rast, aš iš http://www.fatmumslim.com.au/ blog'o visad imu :)

      Panaikinti

Ačiū už komentarus! Man visada smagu juos gauti! :)