2012 m. gruodžio 4 d., antradienis

The Toy Society


     Sveiki sveiki!

    Kaip gyvenat? :) kažkaip pastaruoju metu gan retai ką parašau.. tačiau vistiek sulaukiu lankytojų ir net naujų sekėjų, kas labai labai džiugina :)) šiuo metu mano gyvenime vyksta daug naujų įdomių dalykų, tad nelabai lieka laiko rankdarbiams, o ir įkvėpimas kažkur pabėgęs.. bet.. pavyko padaryt nedidelį žaisliuką, kurį vėliau 'pamečiau'.. bet apie viską nuo pradžių :)
   Pirmą kartą apie šitą projektą sužinojau blog'e Pasakon. Tai mano vienas mylimiausių blog'ų- jo autorės Ligita ir Gita labai puikiai valdo vąšelį, todėl visad laukiu naujų pranešimų, nes žinau, kad rasiu kokį naują nepaprastai mielą žaislą. Užsukit pas jas į svečius ir patys tuo įsitikinkit :)
   The Toy Society projekto idėja paprasta- reikia pagaminti žaislą ir jį kurnors 'pamesti'. Kiekvienas žaislas būna saugiai supakuojamas, kad jei ilgai jo niekas nerastų, išliktų toks pat gražus :) Taip pat paliekama ir informacija, kaip galima apie rastą žaislą pranešti, bet tai nėra būtina. Labiausiai man patiko idėja tiesiog nustebinti nepažįstamąjį :)
    Lietuvoje pirmąjį žaislą ir 'pametė' Ligita:

(nuotrauka iš Pasakon blog'o)

   Kaip jau minėjau, ši idėja mane labai sužavėjo, bet kol pati prisiruošiau kokį žaislą nunert, Kukuruku blog'o autorė spėjo pamesti net 3! :)






(visos 3 nuotraukos iš Kukuruku blog'o)

    pasisekė gi radusiems, ar ne? :)
Kaip rašoma akcijos blog'e, pirma reikia užpildyti anketą ir jie suteiks tau numeriuką, kurį, kiek supratau, būtų reikėję užrašius įdėti prie žaislo, kad radusysis galėtų apie radinį pranešti, tačiau.. mėginau susisiekti ir jokių žinių negavau, tad savąjį žaislą pamečiau be numeriuko, tik palikau mažą raštelį su nuoroda į blog'ą :) o 'pamečiau' šį zuikį, prieš tai nunėrus didelį šaliką, kad nesušaltų tokią žvarbią dieną. O pamestas jis buvo netoli Dainavos ligoninės, ant suoliuko:


   kai po geros valandos ėjau atgal, zuikio ant suoliuko nebebuvo.. smagu, kad nereikėjo jam ilgai šalt :D
 ir tikiuosi, kad pakliuvo į gerus namus :)



8 komentarai:

  1. Labai mielas zuikis. Ir puiki idėja :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Pirmą kartą išgirdau tokią idėją :) įdomu :)

    AtsakytiPanaikinti
  3. Jau ne pirmą kart esu girdėjus apie idėją, tačiau, kad žaisliukas nebudavo megztas.Labai miela, reiks ir man taip padaryt :)

    AtsakytiPanaikinti
  4. Geras! Kokia smaguminė idėja! Reiks kada išbandyt (ik vargu ar maniškis žaisliukas bus nertas - deja esu labai vidutinis vąšelio valdytojas :)) )

    Net įkvėpimas pagavo staiga :D

    AtsakytiPanaikinti
  5. Yay - koks fainas jausmas yra patikti! :)

    labai šiltas ir mielas superinių spalvų zuikis.

    AtsakytiPanaikinti
  6. Sveika Rosita, tavo zuikis puikiai draugauja su mano dukryte ir jos dvyniais broliais, tikrai nesusalo, miega po viena nakti kiekvienas pasiguldydamas prie saves. Rado ji musu giminaite ejusi i poliklynika.
    Saunuole tu, labai kruopstus tavo darbelis. Aciu Tau.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. kaip džiaugiuosi, kad atsiliepėt!
      neapsakomai smagu girdėt, kad radot ir kad patiko vaikams mano zuikis :))

      Panaikinti

Ačiū už komentarus! Man visada smagu juos gauti! :)