2013 m. kovo 4 d., pirmadienis

Pirkinių krepšelis

     Praeitą savaitgalį praleidau namuose :) vis rečiau randu progą ten grįžti, tad visad būnu baisiai išsiilgta, mažosios sesutės ypatingai, ir tos kelios dienos pralekia taip greitai.. Kažkada jau minėjau, kad Plungėj gyvenimas man tampa kitoks - žymiai ramesnis, beveik nereikia niekuo rūpintis, tiesiog valgai mamos pyragus, su sese paspalvini princeses ar, visai šeimai susirinkus, žaidi Rummy (laaabai rekomenduoju šį žaidimą!) ar Kris Kros. 
      Tą savaitgalį su sese princesių nespalvinom - piešėm ant krepšių ir maikutės! Mano mažoji buvo tiesiog sužavėta šio užsiėmimo, ypač to, jog galima paišyt ant rūbų (chuckle) Paišėm, nes mama pasiuvo paprastą baltą maišelį pirkiniams, o man reikėjo kažko mandriau :D Tiger parduotuvėj nusipirkau rašiklius tekstilei ir abi su sese mėginom kažką daryt..


     spalvinom, paišėm, rašėm ir va kas gavos:


     pirkinių krepšys man, su "pirkinių sąrašu", kuriame parašyti ne tik paprasti prodyktai, bet ir Mojito sudėtis (bais gero pižamų vakarėlio pasekmė :D ); sesės darbas- maikutė, su mano gimtadienio piešiniu :); bei tašė su širdelėmis, kurią jau spėjau padovanoti draugei.
    Šiaip, spalvinimui tie rašikliai gal ir tinkami, bet užrašams.. tikėjaus kiek kitokio rezultato, bet gal dar ir nuo medžiagos tos nelygios linijos priklauso (tašės buvo lininės). Labai patiko tai, jog rašikliai greit nesibaigė, ir, nors sesė jais tikrai daug paišė, jie nepradėjo rašyti silpniau.
    Šį kartą tiek ;)


3 komentarai:

  1. aš vis pačiupinėju flomasterius, skirtus rašymui ant medžiagos, bet kažkodėl padedu atgal. Gal, kad dar neturiu, kokios tinkamos idėjos. :/
    Patinka tašė su pirkinių sąrašu :))

    AtsakytiPanaikinti
  2. Dabar žinosiu, kur galima nusipirkti neblogų flomasterių tekstilei :) Gražūs maišeliai gavosi ;)

    AtsakytiPanaikinti
  3. Laima, man ir prireikė gan daug laiko, kol tiksliai sugalvojau, ko tikrai norėčiau :) sugalvosi ir tu ;)
    Treshnee, dabar mačiau, kad turi ir dar kitokių rašiklių jie :) ir dėkui ;)

    AtsakytiPanaikinti

Ačiū už komentarus! Man visada smagu juos gauti! :)