2013 m. balandžio 21 d., sekmadienis

I'm in sLOVEnia ♥


     Teko beveik savaitę praleisti Slovėnijoje :) Maribor, antrame pagal dydį mieste Slovėnijoje, vyko tarptautinis organizacijos, kurioje jau porą metų savanoriauju, susitikimas. Jame dalyvavo apie 600 žmonių iš 36 šalių. Iš pradžių pažinojau tik Lietuvos delegacijos narius, tačiau kuo toliau, tuo labiau plėtės pažinčių ratas. Tikriausiai kitaip ir neįmanoma, kai į vieną vietą susiburia tiek daug jaunų, įdomių, aktyvių žmonių :) 
       Maribor praleidome daugiausiai dienų, tačiau miestą pamatėm tik minimaliai, daugiau laiką leidom plenarinėse sesijose, o vakarus klubuose, 'susipažindami' :D


  



        Pasibaigus susitikimui, buvom pasilikę laisvą dieną iki skrydžio namo, kad aplankytume Ljubjaną. Tad nors ir pavargę, nekantraudami ėjom į traukinių stotį :)


     Oh kiek gražių vaizdų per tas porą valandų kelionės prisižiūrėjom.. maži miesteliai, melsvai žalios upės, žaaaaalios pievos, o horizonte - kalnai. Bent mano, prie sniego pripratusioms akims, tai buvo neapsakoma atgaiva ir šypsena vis nedingo nuo mano veido :)



    Atvykę į Ljubljaną pajutom dar didesnį karštį. Buvo ~20 laipsnių šilumos. Kadangi konkretaus plano neturėjom, tai pirma tiesiog pasivaikščiojom po miestą, nuėjom užkąsti.





kicius!



     Tuomet keliavom į Ljubljanos pilį, į kurią aukštai aukštai įkopę pamatėm viso miesto panoramą.






    Aplankėm ir žymųjį drakono tiltą. Daug drakonų Ljubljanoj, jų simbolis tikriausiai, tik kodėl, taip ir nesužinojau :/D









ach, kad turėčiau galimybę keliauti dažniau.. 


2 komentarai:

Ačiū už komentarus! Man visada smagu juos gauti! :)