2014 m. sausio 10 d., penktadienis

Tuščia siena



    Jau tikriausiai pusmetį gyvenu kambary, kurio viena siena tokia:


    Klausit, kodėl taip? Ah.. pradžioj ant jos buvo baltas paprastas tapetas. Kai atsikrausčiau aš, pradėjau ant sienos klijuot nuotraukas. Jų kaupės vis daugiau ir daugiau. Klijuota irgi buvo įvariais būdais, nes prie tapetų jos nelabai nori laikytis. Tada vieną dieną užėjo kažkas, kad pagalvojau "nu jei ant tapetų nelimpa, tai ant paprastos sienos turėtų". Ir nuo tos sienos nulupau tapetus. Taip paprastai. Deja, nuotraukos nelipo :/D
    Tėvai tokiais mano darbais nebūna labai sužavėti, bet dabar nors pradėta mąstyti apie įvairius pokyčius ir buto remontą (pagaliau!).

    Va kaip mano kambarys atrodo dabar (be tapetų ta siena po dešine):


  Dabar vis galvoju kaip su ta savo siena pasielgt. Aišku viena, kad nuotraukos nelimpa :D Svarstau dabar ją tiesiog dažyt baltai ir tuomet jau ką mąstyt. Svarsčiau apie didelį užrašą (bet jau porą kartų dėl užrašo persigalvojau..), kokį piešinį.. Noris kažko paprasto :) 
   va, keletas įdėjų, kurias svarstau:

 
  


   O kaip jūsų namai atrodo? Gal turit nuotraukų ar esat blog'e rašę? Pasidalinkit, įdomu pamatyt (ir idėjų pasigaudyt) ;)


3 komentarai:

  1. Man patiko idėjos su medžio šaka ir burbuliukais :) O dar lentyną galima pasidaryti kokią nors Lietuvos formos, kaip va tokia yra Amerikos: http://www.pinterest.com/pin/518828819543587202/
    Arba gali kokį nors piešinį nupiešt su mokyklinės lentos dažais, o po to ant jo su kreida rašyt.. Kaip aš vieną virtuvės sieną išdažiau :) Jų įvairių spalvų yra!
    Arba gali pasikviesti draugų ir kartu išmarginti visą sieną spalvotais nuotaikingais užrašais/palinkėjimais, ar dar kuo, kas praskaidrintų nuotaiką.
    Šiaip idėjos: http://www.pinterest.com/pin/287597126178871529/ , http://www.pinterest.com/pin/19069998396303375/
    Nors galiausiai, man patiktų pasikabinti kokį senovinį paveikslą..:)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. o, kiek idėjų, dėkui! :) iš tikro, tai svarsčiau apie sienos kaip lentos dažymą, bet galiausiai atmečiau šitą idėją..

      Panaikinti
  2. man labiausiai patiko pirma, ir antra ideja :)

    AtsakytiPanaikinti

Ačiū už komentarus! Man visada smagu juos gauti! :)