2014 m. balandžio 14 d., pirmadienis

Skaitau



   Kad jau pradėjau vis ką su knygom daryt, tai.. kodėl ir toliau netęst? Tik jau šį kartą nieko nepjaustysiu ir nekarpysiu, kaip ir minėjau - tik skaitysiu knygas dabar ^^
   Šiais metais pasakiau sau, kad reik pradėt vėl daugiau ir dažniau skaityt. Kol kas visai neblogai sekas :) Kasdien stengiuos jau 23val. baigt visus darbus prie kompiuterio ir bent valandėlę paskaityt. O vieną dieną kilo idėja ir didesnį iššūkį išsikelt:


   Gal ir atrodo nedaug, bet bus pats tas. Pagalvojau, sukanka man šiemet 23-eji, tai tiek ir knygų perskaitysiu :D Va kas nesiseka, tai išsirinkt kitą skaitinį. Visad su knygos pasirinkimu labai keistai man būna. Niekad nežinau, ką skaityt toliau. Niekad. Ypač jei paskutinė skaityta knyga palieka didesnį įspūdį. Tuomet dar sunkiau kažką išsirenku. Todėl džiaugiaus, kai atradau Goodreads. Bent šiek tiek mano vargą palengvina..

    Kelios iš mano favoričių sąrašo:

 
  
(paveikslėliai per Google paiešką sugaudyti)

  O ką jūs skaitot? :)

P.s. jei turit Goodreads profilį, parašykit komentaruose nuorodą - susidraugausim ^^


6 komentarai:

  1. Goodreads - ir man buvo labai puikus atradimas:) Žymiai lengviau susirasti būsimą skaitinį. Tik mano dažnesnė problema yra ne rasti ką skaityti, o užbaigti pradėtą, prieš pradedant naują :D Štai kas būna, kai vienu metu norisi Visko...

    Šiuo metu baiginėju Yalom "Melagis ant kušetės", Norman Doidge "Save keičiančios smegenys" ir fantasinio tipo Patrick Rothfuss "Išminčiaus baimė". Užbaigus šias, planuose Rollo May "Meilė ir valia" :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. O aš nemoku skaityt kelių knygų iškart, jei pradedu, tai ir turiu pabaigt..
      dėkui kad pasidalinai, būtinai peržiūrėsiu ir ką tu skaitai ;)

      Panaikinti
  2. Tarp kitko, labai įstrigo George Orwell "Gyvulių ūkis", jei nesi skaičius. O Bulgakovo "Meistras ir Margarita" tikriausiai vienas mėgstamiausių mano skaitinių:)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Skaičiau gyvūlių ūkį, patiko ir ji :) Šiaip mane tokios idėjos traukia, patiko ir The Hunger Games visos bei ketinu skaityt Divergent

      Panaikinti
    2. Aha, temos apie žmogiškumą intriguoja. Kaupiuosi perskaityti Zimbardo "The Lucifer Effect: Understanding How Good People Turn Evil". Jei esi girdėjusi apie šio psichologo, klausikinį Stanfordo kalėjimo eksperimentą, gal ir tave sudomins:)

      Matyt ne veltui ir The Hunger Games taip išpopuliarėjo:) Nors aš pati šios serijos taip ir neperskaičiau, labai sunku, kai prieš tai pažiūri filmus. Intrigos nelieka.

      Panaikinti
    3. Va dėl to aš niekad nežiūriu filmo, neskaičius knygos :) Taip man buvo sugadinta "Viena diena", nors filmas labai sužavėjo :)
      Kalbant apie žmogiškumą - dabar skaitau Bulgakovo "Šuns širdis".. kas taip ir sugalvot gali :D

      Panaikinti

Ačiū už komentarus! Man visada smagu juos gauti! :)