2012 m. rugsėjo 23 d., sekmadienis

Rietavo turgus



   Kai esu Plungėje, mylimiausias užsiėmimas sekmadienio rytais- važiuoti į Rietavo turgų. Jei gyvenat netoli Žemaitijos, tai tikrai esat apie jį girdėję, o gal net apsilankę :) Tai vieta, kur gali rasti visko: mašinų, gyvūnų, augalų, drabužių.. bet man labiausiai patinka vaikščiot po sendaikčius :) Gan didelė erdvė ten jiems skirta, tai tereik patogių batų, kad nepavargtų kojos bevaikštant, ir atidžiai dairytis, kad viską spėtum sužiūrėt :D daugybę kartų aš ten buvus, bet niekad nepabosta, nors kartais daiktai jau ir būna matyti. Taip pat ne vieną patikusį daiktą ten radau ir už gan neblogą kainą nusipirkau :) O praėjusį kartą mažą aukso spalvos zuikutį ir dovanų gavau :)
   Bet..mums ten šiandien nuvažiavus ir kokį pusvalandį pavaikščiojus, pradėjo smarkiai lyt.. kaip ir praeitą turgų.. :/ O kai lyja, pradeda visus sendaikčius uždenginėt, tai vėl nieko nespėjau apžiūrėt.. ir tik vieną nuotrauką spėjau padaryt:


sesutei labai jie patiko :)

   Ir kadangi daugiau nuotraukų iš šiandien neturiu, tai parodysiu jums savo pagaliau atkeliavusią rankinę:


   laaabai džiaugiuos ja :)


9 komentarai:

  1. Kai savaitgalius leidžiu Plungėje laukiu, kad tą sekmadienį važiuotume į šį turgų. Jis toks didelis ir ten tiek daug gėrio (sendaikčiuose). Patinka man ten...
    Smagi rankinė :) Gero nešiojimo ;)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Buvau vieną kartą jame, tik lijo ir nesu girdėjus apie sendaikčius. Dažnai būnu Rietave, tai jeigu kas važiuos aš irgi važiuosiu :D

    AtsakytiPanaikinti
  3. Turgaus nuotrauka labai priminė UK vaizdą, ten irgi vykdavo toki turgeliai, žmonės suvažiuodavo su visa manta ir pardavinėdavo įdomius daiktus, patinka toki :), beje , labai faina rankinė :)

    AtsakytiPanaikinti
  4. Gaila, kad Rietavas toli nuo mano miesto... dievinu sendaikčius...

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. na taip.. :D aš irgi kartais taip pagalvoju (chuckle)

      Panaikinti
  5. Noriu perspėti pirkėjus, kad Rietavo turguje yra ir apgaudinėtojų. Vietoj naujų prekių pardavinėja senas kaip už naujas, tai daro vyras ir moteris , man pasirodė , kad jie ne lietuvos tautybės, bet gerai kalba lietuviškai, taip "apdūmė"greitai akis, kad tik parvažiavus namo supratau, kad nusipirkau prekę iš "labdaros" , pajutau pagal kvapą už 145 Lt.Jie prekiauja moteriškais rūbais, tik nepažiūrėjau koks numeris prekyvietės, būkite budrūs.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. manau, kad ne vien Rietavo turguje tokių pasitaiko, visur sukčių būna ir visad atsargiems reik būt ;)

      Panaikinti

Ačiū už komentarus! Man visada smagu juos gauti! :)