2012 m. birželio 9 d., šeštadienis

1!



  Lygiai prieš metus parašiau savo pirmąjį įrašą! Iš pradžių maniau, kad nieko man čia nesigaus ir po kurio laiko turėsiu blog'ą ištrint, bet gan sėkmingai rašau ir tikiuos dar greit nebaigt :) (beje, šis įrašas jau 50-as!!) Smagiausia tai, kad atsirado žmonių, kuriems mano blog'as patinka :)


   Taigi šia proga noriu paskelbti mažą konkursą- vienam mano blog'o skaitytojų noriu padovanoti keksiuką :) Keksiukas bus "iškeptas" pagal laimėtojo norus :) O sudalyvauti šiame konkurse labai paprasta, tereikia palikti komentarą po šiuo įrašu :) Norint padidinti galimybę laimėti, reikia sekti mano tinklaraštį (kad dešiniam šone jūsų veidelį matyčiau :)) ir tada palikti antrą komentarą :) Dalyvauti galima iki birželio 15d. vakaro, o 16 dieną paskelbsiu laimėtoją :)

   Sėkmės!! :)


8 komentarai:

  1. Pirmiausia tai sveikinimai blogui ir jo autorei 1 metukų proga! Linkiu neblėstančio kūrybiškumo, drąsos ir polėkio :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Sveikinu 1-erių metų proga. :) Džiaugiuosi, kad yra Lietuvoje toks blog`as kaip šis- paprastas, lengvas, nuoširdus, o dar susietas su mano labai mylimu dalyku - rankdarbiais! Jo autorė taip pat atrodo labai nuoširdi, linksma ir besidžiaugianti gyvenimu. Galiu tik palinkėti didelės sėkmės ir kūrybinių minčių- kad šis blog`as niekada neužgestų ir džiugintų skaitytojus savo nuostabiais įrašais :) Na, o kadangi, keksiukus labai mėgstu, labai norėčiau vieno tokio - šaltą žiemos vakarą iškart prisiminčiau, kur rasčiau šiltą vietelę, būčiau laukiama ir atrasčiau kūrybinių idėjų - kur kitur, jei ne šiame blog`e!

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. laabai ačiū.. be galo malonu tokius gražius žodžius skaityti.. :>

      Panaikinti
  3. Rosita, su gimtadieniu!!! Ilgiausių metų ilgiausių......:))) Keksiuko man negalima, dieta, bet noriu vistiek:)

    AtsakytiPanaikinti

Ačiū už komentarus! Man visada smagu juos gauti! :)